Какво представлява липосукцията на тяло?

Липосукцията на тялото е хирургическа интервенция, при която се премахва излишък от подкожна мастна тъкан предимно в областта на гърба, паласките, талията и ханша чрез въвеждане на специален разтвор в подкожието и последваща вакуумна аспирация с канюли, въведени в подкожието през миниатюрни отвори в кожата (около 5мм). Тя може да бъде съчетана с друг тип естетична хирургия.

Какво липосукцията на тялото няма да направи за Вас?

Тази операция не е хирургическо лечение при наднормено тегло. Пациенти с наднормено тегло, които имат намерение да го редуцират, следва да отложат всеки тип операция за оформяне силуета на тялото до момента, в който са достигнали и запазили стабилно своето идеално телесно тегло.

Подходяща ли е липосукцията на тялото за Вас?

Липосукцията на тялото може да се извършва само по хирургичен път. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрав/здрава и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст за липосукцията на тялото?

Няма “правилна” възраст за липосукция на тялото. Времето за извършването й в крайна сметка зависи от това, кога сте психически и естетически готов/готова за тази процедура.

Facebook
Instagram