Оформяне на прасци с импланти

Какво представлява увеличаването на подбедриците?

Увеличаването на подбедриците е хирургическа интервенция, при която се поставят силиконови протези, разположени под фасцията на задната група мускули на прасците, с което се постига по-хармонична форма на последните, подобрява се контура на крака и се увеличава обемът им. Разрезите обикновено са хоризонтални и са разположени в естествени гънки на задколенните ямки.
Тази операция може да бъде съчетана с друг тип естетична хирургия.

Какво увеличаването на подбедриците няма да направи за Вас?

Увеличаването на подбедриците като самостоятелна процедура в някои от случаите не може да коригира силуета на краката и трябва да се комбинира с липосукция или липоскулптура.

Подходящо ли е увеличаването на подбедриците за Вас?

Увеличаването на подбедриците може да се извършва само по хирургичен път. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрав/а и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст за увеличаването на подбедриците?

Няма “правилна” възраст за увеличаването на подбедриците. Времето за извършването й в крайна сметка зависи от това, кога пациентката/пациентът е психически и естетически готов/а за тази процедура и е навършила 21 години.

Facebook
Instagram