Какво представлява повдигането на гърдите?

Повдигането на бюста е хирургическа интервенция, при която посредством изрязване на излишък от кожа и подкожие от млечните жлези се постига по-хармонична форма на последните и те се позиционират по-високо. В повечето случаи се намалява диаметърът на ареолите и те се позиционират по-високо. Разрезите се разполагат кръгообразно около ареолите, вертикално през долната половина на гърдите и/или в гънките под млечните жлези.
Тази операция може да бъде съчетана с друг тип естетична хирургия.

Какво повдигането на гърдите няма да направи за Вас?

Повдигането на гърдите като самостоятелна процедура в много от случаите не може да компенсира малкия обем на жлезите и ако случаят е такъв, трябва да се комбинира с операция за увеличаването им.

Подходящо ли е повдигането на гърдите за Вас?

Увеличаването на гърдите може да се извършва само по хирургичен път. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрава и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст за повдигане на гърдите?

Няма “правилна” възраст за повдигане на бюста. Времето за извършването й в крайна сметка зависи от това, кога пациентката е психически и естетически готова за тази процедура и е навършила 21 години.

Facebook
Instagram