Какво представлява трансконюнктивалната блефаропластика?

Това е хирургична процедура за отстраняване на видими мастни торбички в областта на долните клепачи, което се наблюдава при млади индивиди. Обикновено не се наблюдава увисване на кожата или наличие на гънки и бръчки. Поради това не се налага отстраняване на излишък от кожа и белезите са скрити в конюнктивалната гънка. Тази операция може да бъде съчетана с друг тип естетична хирургия.

Какво трансконюнктивалната блефаропластика няма да направи за Вас?

Трансконюнктивалната блефаропластика не може да промени основно Вашия външен вид и не може да спре процеса на стареенето, но може със сигурност да го забави значително като подмлади зоната около очите и да придаде на погледа Ви свежест.

Подходяща ли е трансконюнктивалната блефаропластика за Вас?

Трансконюнктивалната блефароластика може да се извършва само по хирургичен път и нехирургичните методи на подмладяване не водят до същия резултат, а могат само да забавят времето извършването й. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрав/здрава и имате положителна нагласа за перспективата и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст за горната блефаропластка?

Няма “правилна” възраст за трансконюнктивалната блефаропластика. Обикновено се извършва в млада възраст. Времето за този тип блефаропластика в крайна сметка зависи от това, кога пациентът е психически и естетически готов за тази процедура. Моментът е строго индивидуален, но в повечето случаи възрастовия диапазон на пациентите се движи от 20 до 30-35-те години.

Facebook
Instagram