Какво представлява увеличаването и повдигането на гърди?

Увеличаване и повдигането на бюста е съчетана хирургическа интервенция, при която се поставят силиконови импланти, с което се постига по-хармонична форма на гърдите и/или се увеличава обемът им, като едновременно с това се премахва излишък от кожа и се намалява диаметърът на ареолите, които се позиционират по-високо. Най-често белезите се разполагат кръгообразно около ареолите и по-рядко вертикално през долната половина на гърдите и/или в гънките под млечните жлези.

Какво увеличаването и повдигането на гърдите няма да направи за Вас?

Увеличаването и повдигането на гърдите като съчетана процедура в много от случаите компенсира увисването им и хармонизира формата им, но не може да спре естествените процеси на опускане в течение на времето.

Подходящо ли е увеличаването и повдигането на гърдите за мен?

Тази процедура може да се извършва само по хирургичен път. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрава и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст за увеличаването и повдигането на гърдите?

Няма “правилна” възраст за тази процедура. Времето за извършването й в крайна сметка зависи от това, кога пациентката е психически и естетически готова за тази процедура и е навършила 18 години.

Facebook
Instagram